torstai 15. maaliskuuta 2012

Minä olen minä piirrän

Neitseellinen merkintä. Yritän elää kuten omille ipanoillekin kerron, että ei ole huonoa taidetta vaan erilaisia näkemyksiä. Joistakin tykkää ja joistakin ei. Omistani en tykkää, mutta saa ne työt silti ehkä olla olemassa ja ehkä jonain päivänä oikeasti sisäistän sen, että ei ole väliä jos ei ihan osaa. Tähän asti on ollut fiilis, että on aivan turha piirtää kun joku tekee sen kuitenkin paremmin. Jos vaikka siitä tunteesta pääsisi eroon tämän blogin myötä.

2 kommenttia:

  1. Minä tuolta haasteesta tänne päädyin ja pakko oli kaikki selata läpi ja loppuviimein tulla tänne olemaan jyrkästi eri mieltä. Taitava olet! Joitain ihan mahtiksia, se tyhjä syli esimerkiksi, huikeita hoksauksia, esimerkiksi se sammakon painajainen ja ties mitä :D Tuo tunne turhasta on vain itseä rajoittava, oli vapauttava aloittaa raapustelu taas siitä huolimatta ja jopa jakaa niitä muittenkin pällisteltäväksi.

    Kiva, että alotit blogin, taatusti tulen tänne (kateellisena) takaisin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Minäkin käyn (kateellisena) välillä kurkkimassa sinun blogia. Kun osaisi itsekin saada niin vähillä viivoilla saada saman aikaan, mutta näillä mennään.

    VastaaPoista